Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Монтана

Имот за продажба в Монтана

 Монтана, държавата с два неофициални псевдоними, Big Sky Country и The Treasure State, е една от най-северните държави в САЩ. Също така споделя северната си граница с южните граници на Британска Колумбия, Алберта и Саскачеван.

Този период не е най-добре да инвестирате пари в имоти за продажба в Монтана, а страната не е най-доброто място в САЩ да търсят добра инвестиция.

Държавата е доста голяма, но е рядко населена, като само 1042 520 жители са класифицирани като осма по-малко населена държава и третата най-слабо населена държава в нацията.

Монтана до голяма степен се характеризира със своите планински вериги.

Монтанската икономика се състои главно от селското стопанство. Основно ферми и отглеждане на зърнени култури.

Държавата има и бързо развиващ се туристически сектор. Има над десет милиона посетители годишно в Национален парк Glacier и Flathead Lake. Също така в източниците на река Мисури, мястото на битката при Малката Бигорн и три от петте входа към Национален парк Йелоустоун.

Здравословната и разнообразна икономика на Монтана допринася за здравословния и разнообразен пазар на недвижими имоти в Монтана. Държавата също има пет статистически митрополита, центрирани в градовете Бхомеан, Буте, Хелена, столицата, Калиспел и Хавър, може би най-доброто място за търсене на имот за продажба в Монтана.

В Монтана се увеличават вътрешните ценности, тъй като те са в продължение на няколко години. Тази тенденция вероятно ще продължи.

Средната стойност на имот за продажба в Монтана се е увеличил с 7% през последната година и ще се увеличи с 3.8% през следващата година.

 Средната стойност на имота за продажба в Монтана е по-висока от средната за страната.

NAR регистрира ръст от над 5% от продажбите на жилища през третото тримесечие на 2017 г., въпреки че пазарът на недвижими имоти в Монтана изпитва недостиг на налични домове. Това се случва в някои региони на държавата. Този недостиг се дължи на постоянното нарастване на ръста на заетостта и ограничената способност на строителните компании да поддържат предлагането.

 Пазарът на недвижими имоти в Монтана има какво да предложи в цялата страна, но някои области се открояват.

Такъв е случаят с Боемаан, в Монтана. Bozeman се класира като най-доброто място за живеене в щата Монтана и идеалното място за лов на имоти за продажба в Монтана.

Къщите в района могат да бъдат трудно открити. По-малко от половината от жителите на града притежават собствен дом.

Средната стойност на една къща в Bozeman е около $ 100,000 по-висока от средната за страната. Средните месечни разходи за наемане в града са по-ниски от средните за страната.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 7359

За продажба Земеделска земя, Монтана, Kalispell, Kalispell, Buffalo lane,Somers

539,531.03BGN
За продажба
Земеделска земя

11 m²
11 дка земя с живи кабина Wilderness и само на 20 минути в града.
UNAVAILABLE
Cod. 4127

За продажба Къща, Монтана, Billings, Billings, Billings

3,866,639.08BGN
За продажба
Къща

280 m²
КРАСИВА INTERCOASTAL къща в точка ЛОТ над 1000 кв. м.
UNAVAILABLE
Cod. 3733

За продажба Едностаен, Монтана, Helena, Helena, Helena

147,471.82BGN
За продажба
Едностаен

65 m²
Къщи с езеро, градина и 3 басейна. Намира се в Тампа Дейл Mabry на главния път, в близост до университета ", летище, стадион и молове, центъра на гра...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB